Voorlichtingsavonden en open dag

Arc

Ons onderwijs in de praktijk ervaren?

Om iedereen de kans te geven om fysiek kennis te maken met onze mooie school, hebben wij een open middag gehad in januari en rondleidingen georganiseerd voor leerlingen van groep 8. 

Heeft nog vragen, mail onsinfo-cc@gsf.nl

Wilt u de filmpjes van onze school bekijken? Klik dan op onderstaande link:

FILMPJES

 

Een schattige staande lachende schooljongen met een rood haar, een  schooltas op zijn schouders en een voetbal in zijn hand. cartoon  illustratie. geïsoleerd op de witte achtergrond | Premium Vector

Toekomstgericht leren

Op het Casparus College staat het leren in het teken van de toekomst. Met uitdagend, betekenisvol en praktijkgericht onderwijs leiden wij leerlingen op tot competente arbeidskrachten: goed voorbereid op het vervolgonderwijs, de arbeidsmarkt en zelfstandig functioneren in de maatschappij. Op deze manier halen wij het beste uit leerlingen!

Meteen de praktijk in

Op onze school besteden we veel aandacht aan het toepassen van nieuwe kennis en vaardigheden in verschillende situaties. Al vanaf het eerste jaar hebben leerlingen meerdere uren per week praktijkles. We dagen leerlingen uit om zoveel mogelijk van wat ze op school leren, in de praktijk te brengen. Tijdens stages, maar ook thuis of tijdens een bijbaantje.

Betrokken ouders

Ook ouders nodigen we uit om zoveel mogelijk betrokken te zijn bij ons onderwijs. We vragen ouders om met hun zoon/dochter in gesprek te blijven over loopbaanwensen en -kansen. Dit kan zowel thuis aan de keukentafel als op ouderavonden en tijdens portfolio-avonden.